2020 is een geweldige reset: de switch van chaos naar licht!

Mijn Covid-19 periode begon al in 2019. De meest erge virus waar ik mee te dealen had was de Belastingdienst, die me tot de rand van een faillissement dreef. En met een mentale breakdown rol ik het jaar 2020 binnen. En alsof dat nog niet voldoende is, komen daar ook hartklachten bij. Op schrikkeldag is het zo erg dat ik bijna bezwijk van de pijn. Een vriend, die energetisch therapeut is, en waar ik de dag doorbreng verlicht ter plekke mijn pijn totdat deze uiteindelijk verdwijnt. De schrik zit er nog erg in en ik huil 2 dagen lang om hoe het zover heeft kunnen komen. En wanneer de arts vaststelt dat mijn hart een opdonder heeft gehad, komt er een switch en gaat heel radicaal die innerlijke knop om. Die diepe ellende is het niet waard en een proces van healing en opruimen wordt in gang gezet. Er vindt een enorme reset plaats van overtuigingen die mij beperken. Ik leer ademhalingstechnieken en hoe te connecten met mijn innerlijke energiebron. Hiervoor moet ik wel de chaos in en om me heen buiten sluiten. En wanneer de wereld dealt met Covid-19 neem ik even afstand, even rust. De stilte in mezelf opzoeken. En bij het zoeken naar de verbinding met mijn hart, mijn ziel komt er zoveel los. De hartkloppingen zijn op bepaalde momenten zo erg dat het net lijkt alsof ik dood ga. Maar ik blijf rustig en zorg dat ik mijn momenten van diepe slaap neem. Mijn hart maakt zich klaar voor hogere frequenties. En ik ervaar lange periodes van emotionele ups en downs en veel huilen. Ik huil als nooit tevoren, vul oceanen vol, en leer dat tranen alles schoon wassen. Mijn hart begint te gloeien van een liefde die in me begint te stromen.

Weet je dat je meest diepste punt in het leven tegelijkertijd ook het keerpunt is voor verandering. Als je op het diepste punt van je leven bent, en dieper dan diep, kom je in de grond, in die zwarte aarde terecht. En niemand wilt onder de grond leven want dan besta je eigenlijk niet, dan ben je zo goed als dood. Dus als je niet onder de grond wilt blijven, dan blijft er maar één mogelijkheid over. Zorgen dat je als een raket de lucht weer in schiet. En dat doe ik ook. Ik laat alles los wat er maar losgelaten kan worden. En op het moment dat ik dat doe, al het materiele laten voor wat het is, bewust kiezen voor mezelf omdat ik van mezelf hou en ik me niet meer druk maak wat anderen van me vinden, of ze me nu wel of niet aardig vinden. Pas als ik al het negatieve in en om me heen buiten sluit, dan pas merk ik hoe sterk en krachtig ik ben en tegelijkertijd ook zo licht als een veertje die door de wind wordt meegenomen tot aan de sterrenhemel. Dit jaar is 2020 ondanks alle lock-downs en Covid maatregelen voor mij een bijzonder jaar met volop openbaringen en is voor mij steeds duidelijker geworden waarom bepaalde dingen zo moeten zijn.

Ik leef steeds meer in het moment en ervaar dat dingen gebeuren om een reden. Dat hoe ellendig sommige gebeurtenissen ook zijn, ze gebeuren ten goede voor mij. Ook al kan ik op dat moment het positieve ervan nog niet zien of bedenken. Dus blijft er niks anders over dan loslaten en kies ik heel bewust om de roep van het licht te beantwoorden. Daarmee negeer ik tevens de roep van het ego. Dat is best lastig aangezien het ego een deel van je persoonlijkheid is geworden. Maar als je iets heel bewust niet wilt vasthouden, dan houdt het op te bestaan. Dan heb je geen bagage meer en creëer je bewust steeds weer je eigen moment. Want de werkelijkheid is hier en nu. Uiteindelijk gaat het om het accepteren dat alles er mag zijn: licht en liefde, donker en pijn. Dat alles wat ik nodig heb en wat ik zoek al in mij aanwezig is. Het gaat om het heden, het nu omarmen en genieten. Het leven blijkt een grote act te zijn en afhankelijk van het moment kies je de rol en de script die je wilt spelen. Het verleden is geweest. En de toekomst creëer ik zelf. Ik realiseer me dat ik niemand een verklaring schuldig ben. Dat als ik ergens geen zin in heb, ik dat kan uiten zonder mij schuldig te voelen. Dat ik mij niet langer druk hoef te maken wat anderen wel en niet van mijn ideeën, mijn acties vinden. Dat mijn dromen mij alleen aangaan. Dat ik ze aan niemand hoef uit te leggen. Of dat een ander mij vertelt dat ze niet realistisch zijn of onmogelijk. Het zijn mijn dromen, mijn gevoelens.

De enige verantwoordelijkheid die ik heb is zorgen dat mijn mentale gezondheid en welzijn mijn hoogste prioriteit zijn. Niemand hoeft mij iets anders te vertellen. Mijn grenzen aangeven is belangrijk. Het enige wat telt is wat ik voel en wat mijn waarheid is. En die waarheid is dat ik de liefde en waardering in mezelf moet zoeken. Niet bij een ander. Wat een ander van mij vindt, of die mij wel of niet aardig vindt, wel of niet van me houdt is aan de ander. Ik ben een en al liefde, net als jij. En in de zomer op een vroege ochtend ervaar ik hoe mijn ziel als het ware uit mijn lichaam omhoog wordt getrokken en vanuit de 3e dimensie naar een hogere 5e dimensie schiet. Het is een ervaring die mij de hele dag in bed houdt aangezien alles om me heen begint te draaien wanneer ik probeer te zitten. Vanaf dat moment belandt mijn leven in een stroomversnelling. Ik zie beelden uit vorige levens, voel pijnen en emoties van anderen in mijn omgeving. Soms zie ik ook schimmen, doch overwegend mooie vibrerende kleuren. Maar bovenal voel en weet ik dingen zonder dat daar een logische verklaring voor is. Ik omarm mijn gave van helderweten en dat deze altijd juist is. Hoe meer healing ik doe, hoe toegankelijker het “zijn in het nu” en hoe makkelijker het loslaten van de verbinding met het aardse en mijn fysieke lichaam. De energie is het puur weten. Er is geen twijfel, alleen vertrouwen.

Ik vaar op mijn intuïtie die vanaf mijn kindertijd altijd sterk is geweest. Met mijn hogere bewustwording wordt deze steeds scherper en zuiver. Mijn intuïtie die mij steeds leidt waar mijn voeten me brengen. Daarbij heb ik mijn hoofd niet nodig. Mijn intuïtie liegt nooit tegen me. Het weet diep van binnen wat ik echt wil, niet wat de maatschappij wilt. Ik ontdek dat ik word beschermd en dat engelen mij omringen. Aartsengel Michael is continue naast mijn zij. Ook de zielen van mijn overleden grootmoeders zijn bij me. Het voelt goed en vertrouwd alsof ik niet anders gewend ben. Mijn taak op aarde in dit leven wordt steeds helder, maar eigenlijk verbaast het me niet. Het is een soort weten wat er altijd is geweest. Ik ben niet bevreesd of angstig dat dingen zich nu veel meer onthullen. Ik leer de wereld van de energie en quantum mechanica kennen zodat ik ook anderen op energetische basis kan healen. Het mooie is te ontdekken wat je levenstaak hier op aarde is, want we hebben allemaal een levenstaak te vervullen. En die soul purpose vinden maakt dat je vol passie en op een hele andere manier gaat leven. En als vanzelfsprekend komen dan allemaal jongeren op je pad die zich niet thuis voelen op deze wereld, die emotioneel zich niet kunnen uiten en niet begrepen worden door de samenleving. Die allemaal op zoek zijn naar dat luisterend oor. Het zijn deze jongeren die veel baat hebben bij een energetische therapie. Die via muziek en beweging ervaren hoe het is om je eigen script te veranderen. En dat verandering betekent een stap naar een belofte én hoop voor een realiteit waar ze zichzelf kunnen zijn. Pas als je die rinkelende muziekdoos vindt die in harmonie vibreert met een alternatieve werkelijkheid die dicht bij de jouwe ligt, dan weet je dat je je soul purpose hebt gevonden!

2020 is een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Onze wereld is ingrijpend veranderd. En nu het jaar ten einde loopt is het tijd om vol vertrouwen vooruit te kijken op zoek naar de lichtpuntjes, genieten van de momenten van rust, bezinning, zelfzorg. Met de intentie dat 2021 ons een jaar brengt dat we veel bewuster gaan leven, dat we overtuigingen die ons beperken loslaten zodat onze gezondheid verbetert, dat we veel meer dingen vanuit het hart doen en dat we een samenleving creëren waar meer gelijkheid en verdraagzaamheid heerst.

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.