Banana Resort

Na een maandje in coma te hebben gelegen, kom ik langzaam bij. De muziek doet wonderen en ik glij voorzichtig de wereld der levenden binnen. Ik haal de schade in en ga met mijn nichtje alvast een voorproefje nemen op haar komende verjaardag. We bestellen een heerlijke triple chocolate pie. Maar ja de berg is zo hoog dat de bodem nog bij lange na niet zichtbaar wordt.

Mn nichtje zucht van genot en zegt met een zwoele stem: dit is zo verrukkelijk en hemels, smelt zo sensueel in je mond. Mist ze alleen nog het kaarsje op haar taartje. Ik vraag de ober of hij een kaarsje wilt brengen voor haar. Dat wilt hij wel! Ook nog aansteken en zingen als extra service. En dan zegt hij voorzichtig: “ik ben wel pas na 12.00 uur vrij”. Ik kijk onschuldig naar mijn nicht. Nou schatje, ik weet niet welke kaars hij aansteekt maar dat vlammetje zal zeker branden. Het gezelschap komt niet meer bij van het lachen.

Ik vraag haar of het handig is om voor vanavond ook een cabana te reserveren en jawel, ineens belanden we in het Banana Resort. Wat een paradijs, zeg. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Switie bana, ingie bana, groene banaan, rijpe banaan, gele banaan. Keus genoeg. Hard gebakken of wat zachter. De een wat glad gestreken of heb je toch liever wat ruw en ribbelig!? En vergeet dan even de topping niet. Slagroom met vanille of aardbei smaak of toch liever de chocolate mouse.

Hemelse paradijs, maar oh ja helaas alleen limited edition en only available for the next 24 hours! Sorry ladies, ik moest nog bijkomen waardoor deze blog pas een week later is geschreven. M’n nichtje heeft in ieder geval wel een fantastische pre-birthday party gehad!!!

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.