Booming flow

Gosh, wat is het lang geleden sinds mijn laatste blog. Maar ja, ik zit dan ook sinds december in een booming flow. Geen tijd om te slapen, op adem te komen en/of even te bloggen. Gelukkig heb ik kinderen die het huishouden voor me kunnen runnen. Scheelt natuurlijk in het betalen van de schoonmaak.

Eens kijken wat er zoal de afgelopen 2 maanden is gebeurd na mijn terugkeer uit Suriname.  Best wel veel om op te noemen.  Van Suriname direct door naar Gunderath, Duitsland, want mijn kids vonden dat ze ook recht hadden op vakantie. Nou, eigenlijk daartussen ook nog een paar dagen de shop-aholic uitgehangen. Mijn shopping kick was voor een heel jaar weer goed gemaakt. In Duitsland met haar prachtig witte sneeuwdek hebben we fijn genoten van de feestdagen. En ja, hoe ouder hoe gekker en altijd al willen doen: in bikini in de sneeuw! Wow, wat een ervaring.

Het nieuwe jaar 2015 begint voor mij als zelfstandige professional. Nadat de formaliteiten bij de KvK en de Belastingdienst zijn geregeld, kan de acquistie van start. Veel netwerkcontacten zijn geinteresseerd in mijn diensten. Elke dag en avond is er wel wat. Ook de weekenden zijn volgeboekt. Ik zit in een flow en het houdt niet op. Inmiddels zit ik in de race voor een vacante functie in Suriname en heeft overdracht van het perceel plaatsgevonden waarop de coaching-retraite center wordt gebouwd. Om uit alles het maximale te halen verander ik mijn motto maar in: work hard, play hard en rest hard. Want na een paar weken heb ik toch heel hard rust nodig. En zo kan ik ook makkelijk loslaten en een hele week slapen.

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.