It’s gonna be a wild and bumpy ride!

Can you feel it! Spring is in the air. Met het veranderen van ‘t seizoen, gaat ook geleidelijk de temperatuur omhoog. En het lijkt erop dat april alles behalve saai wordt. Voelt als een krachtige maand met hier en daar wat emotionele explosies. April doet natuurlijk altijd wat het wilt en zeker als je weet dat het de maand van de Ram is. Daarbij kent de maand april 2014 nog eens 2 maan eclipsen. Dat staat voor spanning, tweestrijd, maar ook actie, beweging, energie en passie. Een maand voor de risk takers en daring diva’s.

Je voelt dat allesoverheersende, sensuele gevoel in je binnenste. De drang om naar buiten te treden. Die spanning die steeds maar groter wordt, zodanig dat je explodeert. Het maakt je ook angstig. Angst voor het onbekende, wat gebeurt er nu met je, in je. Dat die andere persoon zo intens je donkere kanten naar boven weet te brengen. Je wilt je laten gaan. Je overgeven aan dat gevoel. Maar je weet diep van binnen dat als je je eenmaal laat gaan, het ook kan betekenen dat je het zal koesteren. Voeden met je gevoelens en liefde, zodat het kan uitgroeien tot iets moois. Maar er is ook de andere ik. Die aangeeft dit kan niet. Die binnen de gebaande paden wilt blijven, de grenzen en kaders die jij en je omgeving hebben gecreëerd. But what the fuck! Laat je lekker gaan, bedruip jezelf in die sensuele energie. Zodanig dat je tijdelijk even helemaal knocked out bent, je bewustzijn verliest. Vergeet gewoon alles wat je hebt geleerd, ervaar dat gevoel en verlang naar die ander. Want ook dit gaat over! Althans niet te veel denken, maar voel het moment of being high.

Dus geef je over aan deze nieuwe ervaring. Ontdek je eigen seksualiteit zonder jezelf of een ander te exploiteren. Speel met de sekse, je seksuele voorkeuren en leef die fantasieën uit. Sekse is een ding, de bouw. Seksualiteit is een gevoel van zijn in het moment en sex is er in vele vormen als de mens maar hebben wilt.

En aangezien april ons die wild, bumpy ride geeft, beloof jezelf dat je elke dag leeft zo lief en eerlijk als je maar zijn kan voor jezelf. Blijf dicht bij jezelf. Schaam je niet voor je innerlijke verlangens en sta toe dat je jezelf overstelpt in het koesteren en vervullen van deze verlangens. Have a splendid, sexy month!

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.