Voel die Stomende Hete Chemie

Eindelijk heb je gewerkt aan je gevoel van eigenwaarde. Klaar om die gelijkwaardige partner te benaderen waarmee je je leven wilt delen. En dan oeps… bij het benaderen van de ruimte word je een beetje nerveus, het gevoel van vertrouwen ebt uit je lichaam. Je voelt je onaantrekkelijk, en misschien zelfs beschaamd over je lichaam. Maar als je geen (seksuele) energie uitstraalt, is er geen chemie!

Zelfverzekerd zijn gaat over zelfverzekerd en gelukkig zijn met en in je lichaam. Het maakt niet uit welke maat, kleur, vorm dit is. Zelfvertrouwen voelt aantrekkelijk. Aantrekkingskracht gaat om dat gloeiende licht wat je uitstraalt. Hoe meer je schittert, hoe meer je aantrekt. Daarom, wolken in je lichaam en in je hoofd dimmen je licht. Dus ontdoe je van die wolken! Want als je die stomende hete chemie met iemand wilt voelen, moet je die eerst zelf voelen. Voordat je van een ander kan houden, moet je eerst van jezelf houden.

Hoe doe je dat? Wat je ook doet… of dat nu het oefenen van je buikspieren is, genieten van een wandeling, heerlijk eten, zorg ervoor dat je verbonden bent met je lichaam. Verken dat lichaam en voel, proef, ruik wat je  dat stimulerend plezier geeft. Wees eerst intiem met jezelf door van je lichaam te houden. Streel je lichaam. Een massage is een goede manier om te ontdekken wat je wilt: zacht, diep of aanrakend tot op het bot. Het aanraken en strelen van je lichaam, je hand, binnen dijen is een goede manier om in contact te komen met je gevoelens. Draai je vingers in een langzame, sensuele, cirkelvormige beweging over je lichaam. Creëer seksuele energie door je bewust te worden van het gevoel van opwinding. Laat je gedachten zoveel mogelijk los. Ga van je geest naar gevoel. Merk op hoe je je fysiek, emotioneel en mentaal voelt. Voel je comfortabel in je eigen lichaam. Je moet verbonden zijn met je lichaam, zowel fysiek als emotioneel. Want dan heb je meer kans om orgasmes te activeren. Denk aan seksuele energie als je “levenskracht”, om je gevoelens van plezier te overladen, dieper met elkaar in contact te komen en meer op elkaar afgestemd te zijn en meer vitaliteit te ervaren. Leg je hand op je hart. Adem in ….. adem uit. Word intiemer met je adem en je vijf zintuigen, vooral je gevoel van aanraking. Het stimuleren van de zintuiglijke zenuwen zal oxytocine, de “liefdes hormoon” losmaken. Wat, ja, gemakkelijk kan leiden tot een intern orgasme.

Zoals Einstein ontdekte alles is gemaakt van energie. Elke cel in ons lichaam is een energie productiefaciliteit die ons in leven houdt, ademt, denkt, liefhebt en ….sexing. We zijn omringd door elektromagnetische velden en we genereren ons eigen bio-elektromagnetische veld. Speel met de eb en vloed van deze seksuele energie. Voel je temperatuur stijgen, je hartslag verschuiven, je huid wordt gevoeliger en levendiger, je heupen bewegen schurend als de energie in je begint op te bouwen. Het verdiept je fysieke, emotionele en spirituele verbinding met je eigen lichaam. Ontdek je natuurlijke vermogen om de seksuele energie in te bouwen in een deining; leren hoe je je seksuele energie verplaatst naar je lichaam in plaats van onmiddellijk uit je Venus plek in een ejaculatie. Laat het een tijdje door je razen, laat je meesleuren op de golf van plezier over de klif in een orgasme. Het is makkelijk om meegesleurd te worden door de sterke golven of aanspoelen op het strand . Maar als je leert om met de stromingen te spelen, wordt de seksuele energie een opzettelijk zelfsturend proces met oneindige beloningen. Ken je eigen seksuele blauwdruk voordat je die van je geliefde leert kennen. Zorg ervoor dat je die stomende hete chemie met jezelf eerst ervaart. Om daarna samen met je partner in de stemming te komen om elkaar die gigantische geweldige “O” te geven!

Comments are welcome!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.