My Story

Als je op reis gaat kom je vaak zoveel dingen op je pad tegen die je allemaal meeneemt. Eigenlijk te veel om op te noemen maar ze vormen je wel tot wie je bent. En op een gegeven moment kan die rugzak vol raken en te zwaar om te dragen. Dat gebeurde mij eind 2012. Dan weet je dat het tijd wordt om te ruimen. Het beste medicijn tegen een dreigende burn-out blijft nog altijd doen wat je echt graag wilt. 2013 riep ik dan ook uit tot mijn jaar: het jaar van de Selfie!

Niet te veel denken, lichter leven, doen wat ik zelf graag leuk vind, me heerlijk laten gaan op de muziek van het leven, dansen en nog zoveel meer. Oude en nieuwe liefdes kwamen dat jaar voorbij, ondeugende seks, het durven overschrijden van de grenzen die je jezelf oplegt. Dat jaar ging ik met mezelf op ontdekkingsreis, naar de vrouw in mij, mijn eigen ik. Onbewuste werd bewust. Ondeugende kanten in mij kwamen boven drijven. Emotionele en seksuele blokkades werden doorbroken. En het voelde allemaal goed. En nog steeds. Ik ben mezelf als mens, als vrouw, als persoon weer gaan waarderen. Pas als je van jezelf kunt houden, dan pas sta je open voor emoties en maak je verbinding met de mensen om je heen. Het opruimen is dan ook stukken makkelijker, want loslaten betekent toelaten, accepteren wat is gebeurd. Dan kun je ook het betreffende hoofdstuk afsluiten en aan een nieuwe starten: nog gepassioneerder, leuker, beter.

Zo ga ik knallend het jaar 2014 in. Nog wel high van 2013 maar de mooie herinneringen maken dat ik jullie wil meenemen, inspireren om ook van het leven te genieten. Het leven is al kort genoeg, dus vier het nu het nog kan. En zo is deze Blog geboren: Dare to Dream, Dare to Grow, Dare to Be!