Sour Cream

Het afgelopen weekend weer eens relaxed en gezellig doorgebracht met nichtlief. Gesproken over mijn dromen, waarbij ze aangaf dat ik toch huge moest denken. Jezelf niet beperken. Dat vind ik wel een mooie gedachte. Dream huge, beyond the borders, en van daaruit kun je makkelijk inkaderen.

Ander favoriet onderwerp van ons is natuurlijk de liefde in ons leven! Hoe het ons is vergaan de afgelopen maanden, wat het ons heeft opgeleverd en waar we nu staan. In de liefde zijn we niet veel opgeschoten, maar ik moet zeggen we worden steeds scherper en helder in wat we wel en niet willen. Voortschrijdend inzicht noemen ze dat, toch!

Het leuke was wel de opmerking dat Nederlandse mannen vaak hun tijd nemen om achter een vrouw aan te gaan, denkend: “wat in het vat zit, verzuurt niet”. Nou Surinaamse vrouwen verzuren wel degelijk. Dus wij gaan echt niet zitten wachten, totdat jullie een keer tijd in de agenda maken. Doe je geen poging om ons te verleiden, too bad cause we’re moving on. Life is too short to be waiting forever. Maar ik kan je wel een hint geven what we woman want. Every woman, at least we do, want someone who’s a bit naughty and really making some effort in chasing us.

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.