The new fifty is a rocket to the stars

Yes, ze is weer in het land. En aangezien 2017 al half voorbij is en we nog een paar halve eeuw verjaardagen te vieren hebben, wordt het hoog tijd voor de welbekende nichtendag. Booz, Boobs, Fun, Love & Laughter. Maar dit keer met een ander sausje er overheen. De partners mogen dit keer meegenieten. Cause…. sharing is caring. Heren dit is wel een eenmalig aanbod hoor, tenzij jullie ook ineens uit de kast komen en nicht worden (hihi).  En vooruit, aangezien het vakantie is zijn een aantal kiddo’s ook welkom. Want jong geleerd is oud gedaan, toch!

Zoals gewend van die Suri’s komen ze natuurlijk laat aankakken. Dan maar geen openingsshotjes. Enfin, de stemming zit er al direct goed in. Nope, niks eerst opwarmen. Bij de voordeur is het vuur al aangewakkerd. Want met een cool hoofd moet je zeker weten een warm hart hebben. Als verrassing komt er ook een echte bartender die voor de ladies de cocktails shake. Er gaat van alles rond van wijn, gin tonic tot aan caipirinha en mojito. En later niet te vergeten ….. de 5 verschillende shotjes. Wat een allegaar zooitje bij elkaar.

Dan wordt het tijd om te speechen. Waarover eigenlijk? O ja, shit over het leven en de magische grens van 50 passeren. Oud nee! Wel met extra veel levenswijsheid en passie voor het leven. Bij 50 heb je het pad bereikt van growing up and getting stronger. Het is eindelijk tijd om jezelf voorop te stellen. Jij doet ertoe. Laat jezelf aan de wereld zien met het risico dat er naar je gelachen wordt óf met jou. Who cares! Wees jezelf en heb schijt aan alles. Be wild and crazy, whatever you want. Maar doe het omdat jij jezelf bent en niet omdat je omgeving dat van je verlangt. Wees authentiek, laat je eigen IK zegevieren. Laten we voor eens die tuin van wilde bloemen zijn, zonder dat we getrimmed worden in kunstmatige bloemen. Volg de avonturier in je. Zorg dat je wordt omringd door een can-do-vibe. En dat we elkaar als vrienden en familie een boost kunnen geven.

Fifty is de new golden generation. Deze nieuwe lifestyle bevalt en om dit alles te bestempelen stappen die 50+ers (althans de single ladies) in het huwelijksbootje op 22 september. Maar met wie dan??? Nou wat dacht je van trouwen met jezelf. Want jezelf laat je nooit in de steek. Yip. LOL hilarisch, maar wel waar. En betekent alleen zijn niet al één zijn met jezelf? O, ja en aangezien we vrij gezellig zijn, op naar het vrijgezellenfeest.

En zo gaandeweg de avond dansen en genieten we van elkaar als familie, als vrienden. En praten we over de dingen in ons leven die ons bezighouden, wel met die positieve vibe. We zijn ieder van ons uniek en toch diep in ons hart één met een speciale verbondenheid van hetzelfde geluk, pijn, hoop en liefde. Yes, het was weer een TOP nichtendag. Nog hechter, geweldiger en extra lazarus. Thank you all. We rock!

And cousins do remember to say Yes to Yourself! Surround yourself with positivity, speak your truth and speak up for what you want!

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.