Girls wanna have fun

Het was weer een top avond. Gezellig na lange tijd uiteten met de meiden. En wat was dat weer lachen geblazen. Weet je dat 1 minuut lachen je leven met 20 minuten verlengd. Dus als je 3 uur lang aan het lachen bent, tel uit je winst hoeveel langer je leeft.

Als je elkaar lange tijd niet hebt gezien is er ook zoveel te vertellen. We bespreken van alles, maar bovenal en vooral hebben we het over de mannen in ons leven (out en new dated, alles door elkaar). En ook dit levert een heleboel lachsalvo’s op. Maar uiteraard geven we elkaar ook tips over hoe we onszelf een goed gevoel geven en zelfverzekerd worden.

De mooiste tip van die avond voor alle singles out there: vergeet die dating sites! Hot op dit moment is gewoon bij de pinautomaat. Daar gebeurt van alles en je kunt het ook nog real-time bekijken. Je ziet direct wat wel en niet bevalt. Of dat mooie kontje van achter wel strak genoeg zit. En als hij je ook nog die blik geeft en je voelt die klik, wie weet of je het zo ingepakt en al mee mag nemen! En als je door zijn uiterlijk overdonderd bent, is met open mond aanstaren toegestaan. Deze methode is helemaal evidence based. Reeds uitgeprobeerd en getest dus geheid succes verzekerd.

Dus ik zou zeggen vaker pinnen! Wie weet welke vis je aan de haak slaat. Maar heb je al een gespierde karper zoals ik, laat je niet weerhouden je ogen de kost te geven. Flirten is in dit leven toegestaan, cause we girls wanna have fun!

En zo eindigen we de avond bijna met een natte broek. En dat komt geheid niet door de regen maar door het niet meer kunnen ophouden van het lachen. Zo leven we lang en gelukkig, dat is waarom we vrienden hebben!It was again a great evening.

3 reacties
  1. Dus is eigenlijk 2 halen 1 betalen bedoel pinnen haha….Love is just everywhere…. heel mooi gegeschreven Arsha. Love you2xxx

Comments are welcome!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.